GOTT NYTT 2011

Skriv ut

Nu när slutet på året närmar sig med stormsteg, och det bara återstår ett par timmar av 2010, är det dags för mig att sammanfatta de 365 dagar som gått.

2010 för mig har varit på både gott och ont. Det har varit kämpigt – känslomässigt och ekonomiskt – lärorikt, spännande och ett sjuhelvetes till äventyr. 2010 för mig har varit Kristianstadsbladet, arbetslöshet, ångest, Göteborg, intåg på arbetsmarknaden, nya vänner, nya bekantskaper och nya förälskelser.

Jag har skrattat, gråtit, kramats, festat, varit vaken natten lång, funderat, analyserat, dividerat och dragit slutsatser – både dåliga och bra.
Jag har också under loppet av sex månader lärt mig älska så många människor i Sveriges bästa stad. Det är otroligt hur snabbt man kan fästa sig vid folk, hur man kan ta till sig så många personligheter. Jag har, utan att tveka en sekund, världens bästa gäng av kollegor. Kollegor som inte bara är arbetskamrater utan även väldigt nära vänner.

2010 innebar även en väg mot mina drömmar. Frilanskontrakt för Göteborgs Fria Tidning slank in i slutet av november. 2011 kommer därför präglas av en rejäl skopa kulturnördighet.

Och för att knya ihop säcken, vill jag passa på att önska er läsare ett gott nytt år. Jag hoppas ni hänger med på min resa in i det nya året. Jag har mycket spännande på gång.

 

межкомнатные двери киев
доставка лекарств киев
pro-service.com.ua
женский алкоголизм
www.profshina.kiev.ua/