Vittsjö och Örebro delade poäng i tät match

ÖREBRO. Det kom att bli en tät och jämn match inför 390 åskådare på Behms Arena i Örebro. Varningar och frisparkar kom tätt. Örebro gav allt för att om möjligt klättra i serietabellen. Matchen slutade mållös.

Under söndagen mötte Vittsjö Örebro borta på Behms Arena. Den fösta halvleken blev jämn och tät men med ett spelövertag för Vittsjö främst under de första 30 minuterna. Såväl Linda Sällström som Emmi Alanen och Rachel Mercik hade farliga skott mot Örebromålet. Örebro kom dock tillbaka under den sista kvarten och skapade då en hel del farligheter mot Vittsjömålet. Lagen gick till pausvila med 0-0 på resultattavlan.

ÖREBRO. Det kom att bli en tät och jämn match inför 390 åskådare på Behms Arena i Örebro. Varningar och frisparkar kom tätt. Örebro gav allt för att om möjligt klättra i serietabellen. Matchen slutade mållös.

Åtta minuter in i den andra halvleken har Hannah Wikingson ett skott strax utanför Örebromålet. Hemmalagets andra varning kom i den 55 minuten då Emma Jansson fick gult kort. Den täta matchen fortsätter åt båda håll. I den 62 minuten har Julia Spetsmark ett farligt skott mot Shanon Lynn i Vittsjömålet. Detta avlöses minuten senare av att Hannah Wilkingson återigen skjuter strax utanför Örebromålet. Frisparkarna duggar tätt, de flesta till Vittsjös fördel. I den 68 minuten gör Vittsjö sitt första byte, ut går Hannah Wikingsson och in kommer Osinachi Marvis Ohale. Efter en hörna i den 72 minuten var Johanna Andersson mycket nära att ge Vittsjö ett ledningsmål. Matchen fortsätter att bölja fram och tillbaka. I den 84 minuten gör Vittsjö sitt andra byte. Ut går Clara Markstedt och in kommer Ebba Hed. Efter tre minuters tilläggstid blåste domare Laura Rapp av matchen.