Skriv ut

Jag älskar dej minst en månad! (forts)
Då kommer kärleken prövas och olika umgängesformer och provas som är så viktigt för kontraktsperiodens längd. Tänk så många avtal som måste skrivas om eller rivas efter denna prövotid, men konkurrens är ibland både viktig och riktig, men, men....!

Jag som skriver detta tror det blir samma kärlek på 2000 talet som för Adam och Eva, som endast hade ormen att konkurrera med, i alla fall till en början. Vi har det värre för vi måste tävla med flera miljarder av det motsatta könet och tänk på alla ormar som ger oss denna konkurrens som är viktig och kanske riktig, men, men....!

 
Om mina tankar kring kärlek under 2000 talet blir verklighet, så kommer alla äktenskapsmäklare bli handlare med äktenskapskontrakt, eventuellt blir det en så stor marknad så dessa affärer blir börsnoterade. En del avtal kommer nog att ske på svarta börsen, men den “Svenska modellen” kan bli säljbar till andra länder, om den patenteras.

Dessa affärer kommer helt säkert ske bakom ryggen på kontraktsprostarna om inte kyrkan ger sig in i konkurrensen och utbringar ett leve för kärleken. “Leve kärleken, för visst kommer den att finnas i någon form även nästa millenium. Säkert. !!!!!!!”

Med eller utan kontrakt, lev väl, önskar Johnny