Skriv ut

Först ut i presentationen var Jakob Larsson, 16 år, som tävlar i spjut och som kan stoltsera med en SM-medalj i silver. Hans personbästa är ett kast på 52,9 meter.
Louise Arvidsson, 17 år, är ett strå vassare – hon har två SM-medaljer i silver. Louise hoppar 3-steg och längd och hennes personbästa är 12,48 respektive 5,71 meter. Louise har också varit uttagen i landslaget och tävlat i Finnkampen. På en fråga om hennes mål för 2011 svarade Louise mycket diplomatiskt
-    Jag vill nog gärna ha något för mig själv så ….
Tredje medaljören tillhör veteranerna, Stefan Jeppsson är 35 år och något av en tusenkonstnär då han bl a tävlar i både stavhopp och 110 meter häck och är tvåfaldig guldmedaljör. 2010 vann han sistnämnda gren överlägset vilket alltså resulterade i en guldmedalj. Hans personbästa i stav är på 5,32 meter och härstammar från 1999. Under 2011 skall Stefan delta i Veteran SM.
Filmen applåderades livligt speciellt när det kom fram att bakom klippning och redigering stod en av medaljörerna – Louise Arvidsson. Härefter inbjöds alla att ta för sig av förtäringen, smörgåstårta, kakor, kaffe och läsk.
Vid olika tillfällen visades också filmer från klubbens träningsverksamhet samt en alldeles egen version av Fångarna på fortet – inspelad i idrottshallen. Även här har Louise haft ett litet finger med i inspelning och redigering. Kontakta Eva Jönsson om du vill beställa någon (eller båda) filmerna.
Sedan kom det som alla väntat på – prisutdelningen. Det delades ut träningspriser till de flitigaste deltagarna i de tre grupperna, gula, gröna och röd/blå, och det var totalt 33 glada ungdomar som äntrade podiet. Att glädjen var stor även bland publiken framgick av applåderna.
Nästa grupp som premierades var de 6 ungdomar som fick Ungdomsmärket även kallat ”Allans nål”. Naturligtvis belönades även dessa ungdomar med rungande applåder. Sammanlagt 11 ungdomar kallades fram för att få sitt bevis på att de under 2011 slagit klubbrekord i sina respektive grenar. Flera av dessa ungdomar har slagit klubbrekord i en äldre åldergrupp än vad de egentligen tillhör. Vad månde bliva av dessa i framtiden?
Liljegrens Vandringspris var det sista priset som delades ut under kvällen. Det tillföll Louise Arvidsson som tog sin andra inteckning i priset. Vid tredje inteckningen får priset behållas för gott. Så, Louise, blir det ditt i år?
Som avslutning mannekängade ungdomarna i klubbens tränings- och tävlingsdressar.