Vittsjö har ”kass” fotbollslag, enligt expert Perlskog

VITTSJÖ. Söndagen den 20 maj är det åter dags för Allsvensk fotboll på Vittsjö Idrottspark.

Det är Djurgården som står på tur att möta bygdens hemmalag. Naturligtvis, behövs vi alla som publik och ”påhejare”, dessa tre poäng måste Vittsjö bara ha, inget snack om den saken! Dessutom är det så, nästa hemmamatch dröjer ända till den 30:e juni. Så vill du inte riskera att drabbas av ”fotbollsabstinens”, skall du självklart komma till matchen nu på söndag den 20:e maj kl 14!

....och så något att reta sig på !

Du som har koll på fotboll, har säkert redan tagit del av vad som skrivs på svenskfotboll.se/ damallsvenskan. Här finns en individ, säkert en mycket känd fotbollsexpert, vid namn Perlskog. Han skriver bland annat så här om Vittsjö: "Vittsjö, hur tänkte ni..?" ..."Att nykomlingarna inte lärt sig något av Linköping och Tyresö"... "-Medan AIK och Vittsjö får slåss om att undvika sistaplatsen!" (Krönika Damallsvenskan 2012 ett klart lyft). Som det ser ut just nu, är jag inte säker på att Perlskogs kraft som ”spågubbe” kommer att stämma.

Det Perlskog säkert inte räknade med, var de kompetenta Vittsjöspelarna, de duktiga tränarna, den fina lagandan och det enormt stora o starka publikstödet från hela bygden, som laget har vid sina hemmamatcher.

Därför .... en liten uppmaning!
Det vore kul med åter ett nytt publikrekord, …igen! Visst vill du också höra i högtalarna den 20:e maj , ”idag har vi återigen nytt publikrekord……2 XXX personer finns på plats!”
Snacka du också, med dina vänner o bekanta, så att vi blir riktigt, riktigt  många på söndag!

Det viktigaste av allt, är att vi hjälper vårt lag till tre poäng i matchen!

Vi ses på Idrottsparken och hjälper fram vårt allsvenska lag, den 20 maj, klockan 14!

Top