jubileum vid Pilvägens gruppboende

VITTSJÖ. På torsdagskvällen var det fest vid Pilvägens gruppboende. Ett 20tal personer fanns på plats för att fira att man nu funnits vid Pilvägen i 20 år. På plats för att gratulera fanns Lions Vittsjö-Bjärnum. Lionsmedlemmarna bjöd kvällen till ära på både tårtor och musik. 
Det blev en trevlig fest med flera goda tårtor skön musik och trevlig samvaro.

Lionsmedlemmarna Gösta Kållberg, Ingmar Rimheden och Kjell-Uno Öhgren är duktiga på att med sin musik skapa stämning. De bjöd bland annat på musik av Dan Andersson, Astrid Lindgren och George Ridel. Det var många som sjöng med i ”jag har bott vid en landsväg” och ”fattig bonddräng”.

Efter den inledande musiken blev det trevlig samvaro vid kaffeborden samtidigt som alla lät sig smaka av de fina tårtorna. Gunnel Malmgren som är enhetschef berättade bland annat att Pilvägens gruppbostad ingår i koncernen Gruppbostäder i Sverige. Förutom bostaden vid Pilvägen finns en motsvarande vid Västanvägen. I Bjärnum vid Rymarksgatan finns också gruppbostäder som tillhör samma koncern. Pilvägens gruppbostad innehåller fem lägenheter av hög standard. Varje lägenhet har två rum samt kök. Utöver de fem lägenheterna finns gemensamma lokaler för olika aktiviteter. För ytterligare aktiviteter och utbildning besöker man Klockareverkstaden i Hässleholm.

Åsa Reimer och Gunnel Malmgren visade stolta upp en av lägenheterna (som för stunden saknade hyresgäst)

Tiden rann snabbt iväg i det trevliga sällskapet. Lions-musikanterna avslutade kvällen med att framföra ytterligare att antal visor.

Top