ÄLDRES FEST I VITTSJÖ


Långborden var dukade till fler besökare än de som hörsammat inbjudan till firandet av seniorernas (äldres) fest i församlingshemmet i Vittsjö. Det behövs kanske återgång till gamla systemet med personlig inbjudan till denna fest. Nu annonseras det enbart att 70-åringar och däröver var välkomna.











Axel Holmberg och Hanna Larsson var de äldsta besökarna vid träffen i Vittsjö.

Det kom i varje fall närmare 50 äldre till denna årligen förekommande samling för församlingens äldre. Högtiden inleddes som sig bör med högmässa i kyrkan innan det var samling i församlingshemmet där borden var dukade med bredda smörgåsar. Calle Präst upplyste att i år var det 50 år sedan församlingshemmet invigdes till sitt nuvarande ändamål. Han fortsatte med redogörelse över aktuella händelser som inträffat i Vittsjö för 50 år sedan.

Blomster delades ut till äldst närvarande kvinna och manlig besökare. Det var Hanna Larsson 94 år och Axel Holmberg 98 år. Sångarna från PRO sjöng samt ledde allsång. Efter kaffe med tårta tackade Calle Präst de frivilliga organisatörerna tackade de som kom till träffen.

Top