Kvinnofrukost på församlingshemmet

VITTSJÖ. Lördagen 15 september bjöds det på höstens första kvinnofrukost i Vittsjö församlingshem. Ca 40 gäster hade uppmärksammat inbjudan och var dessutom väldigt nyfikna på frukostens huvudgäst - Lisbeth Pipping.

Frukosten inleddes med välkomnande av de som övertagit ansvaret för anordnandet av kvinnofrukostar, nämligen Ninna Gengård och Charlotta Nilsson. De avtackade och överlämnade presenter till de fyra kvinnor – Solveig , Margit, Inga-Maj och Sonja, varav de två förstnämnda var närvarande - som sedan 1998 anordnat kvinnofrukostar i församlingshemmet i Vittsjö.
Fr v: Charlotta Nilsson, Ninna Gengård, Solweig Rosén och Margit Persson










Frukostbordet

Sedan bjöds gästerna på ett dignande frukostbord och när det mesta sorlet lagt sig började huvudgästen berätta om sin barndom. En barndom som inneburit att växa upp med en förståndshandikappad mamma och en alkoholiserad pappa. Lisbeth berättade mycket gripande, men ändå på ett lättsamt sätt, om hur det gå till en helt vanlig lördagskväll hemma hos hennes familj när hon var liten, ca 9år, om hur fick vara mamma åt sin egen mamma.
Lisbeth Pipping











Nästa kvinnofrukost hålls 17/11 på samma plats och lyder då under rubriken ”Jag, Livet i allmänhet, Skogen i synnerhet”. Anette Ivarsson, Röke, berättar, om sig själv och varför naturen är viktig för oss. Vi får se bildspel och höra musik.
Anmälan görs senast onsdag 14/11 till Ninna eller Charlotta, se kalender.

Top