Träningsläger uppstart inför inomhussäsongen.

VITTSJÖ, KARLSKRONA. 20 friidrottare från VGIK har sparkat igång inomhusträningen med ett läger i Karlskrona. Vi startade lägret på Boda borg för att bygga upp en teamkänsla. Boda borg är ett "fångarna på fortet" äventyr, där laget löser svårigheter som bygger på samarbete. Vi lyckades lösa de flesta cellerna och spökena som härjade vilt i borgen lyckades inte skrämma skjortan av oss...hihi.
Vi hade tre träningspass i Sunnahallen, vilken är en riktigt fin inomhushall för friidrott. Lite teknik, mycket bålstyrka och stafetter av olika mått stod på programmet. Kämpaglöd och samarbete var viktiga inslag i träningslägret.

Vi inkvarterade hela gänget på Scandic Karlskrona där vi också hade utvärdering av säsongen 2012 och sedan planerade vi upp tävlings- och träningssäsongen 2013.Ungdomarna knöt många nya kontakter mellan varandra vilket är viktigt då vårt upptagningsområde är hela norra Skåne. Det var ett glatt gäng som vår egen kasttränare Patrik Pettersson tryggt skjutsade hem och stämningen i bussen var på topp - jag lovar. Längtar redan till nästa läger. Teneriffa - here we come!

Top