SPF SNAPPHANEN FICK BESÖK FRÅN VÅRDCENTRALEN.

VITTSJÖ. Onsdag eftermiddag fick mötesdeltagarna i SPF Snapphanen besök vid sitt månadsmöte i Vittsjö. Cirka tjugofem medlemmar kom till Blå Salen när fyra vårdgivare från Vårdcentralen Vittsjö besökte oss för att berätta vad de gör och kan. Det blev en mycket trevlig och informativ timme.
Verksamhetschefen Ylva Daugaard tillsammans med Margareta, Ann-Kristin och Irene berättade om sin verksamhet för att tillgodose våra behov för att må bra. Ylva tryckte mycket och bestämt på värdet av att vi alla listar oss på vår Vårdcentral och därefter även besöker Vårdcentralen vid behov. Annars riskerar vi att inte få behålla den och vi vill ju alla ha kvar vår förnämliga anläggning. Den är i allt outstanding vad gäller service och trevlig personal. Vi blir alltid snabbt och kunnigt omhändertagna. Kan man inte klara problemen så blir man remitterad till sjukhus eller annan vårdinrättning.

Utdrag ur vårdcentralens egen hemsida:
Kontaktuppgifter. 
Vårdcentralen Vittsjö, Hårsjövägen 6, 280 22 Vittsjö.
Öppettider: Vardagar 8.00-17.00. Lunchstängt mellan 12-13 i receptionen.
Öppen infektionsmottagning för dig med akut luftvägs- eller urinvägsinfektion vardagar 8.30-9.30  Telefon 0451-29 82 21
Du är välkommen för influensavaccination den 19/11 + 26/11 kl. 13.30 – 15.00. Ingen tidsbokning.
Webbadress www.vardcentralenvittsjo.se
När Vårdcentralen har stängt: Helgmottagningen i Hässleholm.
Sjukvårdsrådgivningen  Telefon 1177  - öppet dygnet runt eller www.1177.se
Akut livshotande tillstånd – ring 112.

Avslutningsvis fick vi en frågestund med doktor Irene, som delade med sig av sina kunskaper efter trettio års verksamhet som läkare. Därefter blev det en trevlig samvaro runt kaffeborden. Tack för besöket!

Top