Nästan klart för Vittsjö julmarknad

VITTSJÖ. På måndagskvällen samlades julmarknadsgruppen för att lägga de sisa pusselbitarna på plats inför årets marknad. Det ser ut att kunna bli en fin marknad i år. Fler knallar o hantverkare än vi haft tidigare år, säger Nils Hansen o Per-Magnus Krahner. Flera av dessa knallar återkommer år efter år, detta tycker vi är jättetrevligt säger Nils. Det verkar som de lockat med sig en del nya också, tillägger Per-Magnus.

Även i år finns våra populära Bygdespelare på plats. Vad vore Julmarknaden utan dessa duktiga musikanter och deras fina julmusik, ”de hör liksom bara till marknaden”, menar Ewa Nevhage.

Nytt för i år är att Christine Zakrisson känd från TV4: as X- Factor uppträder tillsammans med Medborgarskolans "Kör- Så det ryker", påminner Ewa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm inte att Tomten finns på plats hela eftermiddagen. Naturligtvis är han där för att ta emot barnens önskelistor. Kanske, om man är snäll, har han också något att bjuda på, säger Elise Corfitzen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du får inte glömma att skriva att Lucia med alla sina tärnor också kommer, säger Ewa. Detta är alltid ett populärt inslag och skapa trängsel i lokalen.
Ja, nu är det mesta i förberedelseväg faktiskt klart. På lördag kväll återstår dock ett stort jobb. För detta kommer ett gäng Lions- medlemmar att finnas på plats. Det handlar bland annat om att lägga ut golvskydd och att ställa i ordning i Medborgarhuset. Naturligtvis skall det även julpyntas. Sen kommer ”julesnön”, påstår i vart fall meteorologerna. Tänk, så fint det har förutsättningar att kunna bli.
Välkomna till Julmarknaden som börjar klockan 13 i och utanför Medborgarhuset i Vittsjö. Mer reklam finns på denna sida, där även program finns.
Nu hoppas vi att det kommer riktigt många besökare, avslutar alla i gruppen!

Top