MÖTE MED PASTOR FRÅN SÖSDALA

VITTSJÖ. SPF Snapphanens första möte för året i Blå Salen blev också ett möte med en spirituell och synnerligen musikalisk pastor från Sösdala. Han lyssnar till namnet Dan-Inge Olsson och bjöd oss på sin sång och musik.

Ordföranden Kerstin Thånell hälsade välkommen och öppnade mötet med att presentera det varierade program medlemmarna bjuds på fram till sommaruppehållet i och med maj. 
Vi får besök av polisen, en royalist från Osby berättar om kungahuset och vi får uppleva en resa längs floden Volga. Dessutom ordnas en fikaresa till Senioren i Hässleholm och en tågresa till museet Malmöhus. Om allt detta kan du läsa i vårprogrammet för Snapphanen.

Att Dan-Inge inte bara är musikant utan även en utbildad musiker hördes väl när han lekte fram sitt ackompanjemang till de egna sångerna.

En hel del trevliga historier och kvicka kommentarer var en extra krydda i ett omväxlande program. Det innehöll en varierad blandning av allvarsbetonade och enklare sånger. De fyrtiofem anslagna minuterna innan kaffet gick fort och eventuellt överdrag hade troligen inte väckt några allvarligare protester.

Top