Nisse Hellberg supersuccé på Stickspåret!

VITTSJÖ. På lördagskvällen var det Nisse Hellberg med band som gästade Stickspåret i Vittsjö. Kvällen kom att utvecklas till en riktigt stor succé.

Att Nisse Hellberg har många både avlägsna och nära fans gick inte att ta miste på. Redan tidigt var samtliga biljetter slutsålda. Att dessa fans fick full valuta för sina pengar gick under kvällen heller inte att ta miste på.

Nisse Hellberg startade kanske aningen försiktigt fram till pausen. Visst fanns flera kända låtar med, men det där ”lilla extra” saknades enligt flera i publiken. Efter pausen blev allt dock som förbytt, nu gav alla i bandet järnet! En total magi skapades, denna magi fanns i allt, i bandet, den skapades i byggnaden och bland publiken och naturligtvis på scenen hos bandet självt och inte minst hos huvudpersonen Nisse Hellberg. Nisse rev av den ena efter den andra av sina kända låtar till publikens stora förtjusning.

Vilket tryck, jag köpte biljetter redan i juni, säger Anders Grandin. Tänk, vilken blandad publik, här finns alla åldrar från 25 till 70, jag tror snittet ligger på drygt 50, säger Tommy Mattsson.
Varför är ni här ikväll? Nisse har suveräna texter, dessutom på skånska. Den ”lilla” bygden kommer fram i flera av hans texter, ta till exempel …..åker till Klippan. Vi var på Raka Spåret före vi kom hit. Så fint de har gjort det där, å vilken fin mat, detta är jättekul! Vilken fin reklam för vårt lilla Vittsjö, säger Tommy.

Skulle jag få frågan om att återkomma nästa år, hade jag direkt svarat ja, säger Nisse Hellberg, vid min intervju direkt efter genomförd konsert. En näst intill lyrisk Nisse Hellberg berättade att de försökt med bland annat rock och blues och slow blues bygga upp en stämning. Detta lyckades helt, det kom för mig o bandet att bli en mycket speciell kväll i Vittsjö, på Godsmagasinet! Som musiker är jag glad över när allt helt stämmer, ljudet, den fantastiskt fina lokalen och inte minst den enormt fina publiken.
Som sagt, får jag frågan om att återkomma nästa år, svarar jag utan tvekan direkt svarat ja, avslutar Nisse Hellberg.

Top