Braksuccé för årets sista Stickspåret!

Skriv ut

VITTSJÖ. Sista framträdandet på Stickspåret för säsongen 2015 blev en riktig succé!

Biljetter till föreställningen var tidigt utsålda. Temat för kvällen var ”Schlagernostalgi med blandade artister”. Nu hade verkligen maistro ”Linkan” Lindkvist mästerligt lyckats samla flera av de främsta artisterna inom just detta område. Temat var låtar från 1940-, 1950- och 1960-talen men också en del av senare sort.

Godsmagasinet i Vittsjö var på lördagskvällen fylld av musikälskande publik. På scenen fanns artister som naturligtvis påverkades av den fina atmosfären som tidigt skapades i lokalen. Allt var som upplagt för en total succé vilket det naturligtvis även kom att bli!

En i publiken lovordade de Karibiska tonerna som bland annat Miriam Aida bidrog med. En annan menade att hela konceptet, lokalen, typen av musik, de suveräna artisterna/ musikerna skapat en total superkväll!

Flera långväga gäster fanns bland publiken.

Agneta Palmkvist och Bengt Paulsson hade åkt med sin husvagn till Vittsjö just för att få uppleva evenemanget på Godsmagasinet. Vilken kväll, säger Agneta. Vilken fin plats, Vittsjö, vi kommer att återvända hit igen, Bengt instämmer tvärsäkert!

Helge Hansson från Malmö, fanns på plats för andra året i rad. Så trevligt här är! Jag gillade speciellt de Karibiska tonerna som Miriam Aida skapade, viken suverän artist!
Ludvig Nevhage säger spontant att alla musikerna verkar njuta av kvällen vilket påverkar musiken. En riktig höjdarkväll!

När Peps Persson kom loss i sina egna låtar, -på bred skånska, visste publiken inga gränser.
Gång efter annan skrek och stampade publiken mera, mera, mera… kvällen kunde i detta läge bli väldigt lång. ”Linkan” försökte förgäves ett antal gånger på utsatt tid, avsluta framträdandet utan att lyckas. Artisterna ”tvingades” till ett antal extranummer.
Nu tror jag faktiskt att artisterna njöt lika mycket av den fina stämningen som publiken upplevde, tack o lov hade de även ett antal låtar på ”lager”.
Under kvällen träffade jag även ägaren till just Godsmagasinet. Berne Svensson uttryckte att han hade vissa planer på förnyelse av lokalen om Stickspåret nu kommer att fortsätta framöver. Vi får hoppas att ”Stickspåret ” har kommit till Vittsjö för att stanna ett bra tag!

Tänk, denna webbtidning, vittsjobjarnum.nu besöks varje månad av cirka 25000 personer, senast från 52 länder, Vittsjö nämns i SVT via vårt damallsvenska fotbollslag och nu finns även ”STICKSPÅRET” som redan är vida känt. Den lilla orten Vittsjö, gör sig påmind på flera sätt!