Fullsatt Linden då delikatesser o underhållning serverades

Skriv ut

VITTSJÖ. Träffpunkt Linden serverade sin traditionsenliga delikatess tallrik på torsdagen. Glädjande var att det kom så många gäster, cirka 45 personer.

Dagen började med att Gunnel Jönsson, Inger Burman, Gunilla Bengtsson och Birgitta Gertsson dukade borden. Upplägget av maten på tallrikarna stod de också för och det blev som bilderna visar mycket inbjudande. Maten smakade utsökt och stämningen var på topp.

Underhållningen, musiken till kaffet stod träffpunktens egna musiker för, Hans Troedsson och Nils Wendt. Inger Burman tillsammans med Sten Thelander och Kjell Uno Ögren ledde allsången. Det blev en mycket uppskattad torsdagseftermiddag.

Träffpunkt Linden är öppen tisdagar mellan Klockan 13 och 16 samt torsdagar mellan Klockan 13 och 16. Vid varje tillfälle serveras kaffe, smörgåsar kakor.

Tisdagar är det bingo spel och torsdagar är det musik eller någon annan aktivitet. Dessutom finns möjligheter till kortspel på annan tidpunkt och annan dag för de som så önskar.

Julskyltnings- söndagen i Vittsjö, den 29 november kommer Träffpunkt Linden att vara öppen mellan klockan 11- 16. Då säljes bland annat lotter med mycket fina vinster som utgörs av handarbete. Naturligtvis finns möjlighet serveras det kaffe och kakor.