Avslutning av styrketräningen på Medborgarhuset

Skriv ut

VITTSJÖ. 45 deltagare från styrketräningen hade mött upp till avslutningen i Medborgarhuset.

Alla samlades i teatersalen för en genomgång med Helen Persson, fritidsledare på fritidsgården. Hon informerade om att en ny organisation av fritidsgårdarna inom Hässleholms kommun skulle genomföras till årsskiftet. Helen berättade också att hon inte ska vara kvar på fritidsgården i Vittsjö. Helen kommer att få andra uppgifter inom kommunen.

Styrketäningen för Seniorerna kommer också att byta namn till "Styrka och Finmotorik". Bodil och Jan fortsätter som vanligt att leda kamratcirkeln.

Efter mötet hade Bodil förberett en frågetävling.
Då den ansträngande tävlingen var klar var alla välkomna ut i cafeterian för att inta kaffe med en härlig ägg smörgås och mandelkaka som Bodil och Lars-Bertil fixat. Helen, Bodil och Lars-Bertil underhöll också med Luciasång och julsånger.

Efter kaffet blev Bodil och Jan-Erik tackade för höstens styrketräning, Anne-Marie hade fått uppdrag av gruppen att överlämna var sin bok och blommor.
Eftermiddagen var så fylld av trevlig samvaro att fotograferna som var där tyvärr glömde av att ta bilder.

Alla tidigare och nya deltagare hälsas välkomna till vårterminen som startar den 12 januari och pågår fram till den 10 maj 2016.