Carolina Eldh från Bjärnum släpper skiva

Skriv ut

 

BJÄRNUM. Carolina Eldh är Bjärnumstjejen som har gått gospellinjen i Glimåkra och musikteaterskolan i Bjärnum. Hon har varit sångerska i olika band, arrangerat konserter till olika organisationer för välgörenhet och anlitas ofta till att sjunga på bröllop, dop och begravningar. 

Hösten 2015 släppte hon sin egen tolkning av Metallicas ”Nothing Else Matters” på Spotify. I våras kunde man se henne sjunga i SVT när de sände en gudstjänst inspelad i Glimåkra kyrka.

Nu är Carolina Eldh aktuell med sitt debutalbum ”Enclosed by the Light”. Det är inspelat med Tord Martinsson som stått för mixning och mastring. På ”Fields Of Gold” är det ingen mindre än den kända svenske gitarristen Robert Karlsson som står får gitarrspelandet.

På albumet medverkar även Frejakören.”Enclosed by the Light” kommer släppas i samband med Carolina Eldhs medverkan på sång och musikkvällen som arrangeras i Hässleholms Pingstkyrka på alla helgons dag den 5 november.

Förutom Carolina kommer en rad andra musiker och sångare att uppträda. De som är klara i skrivande stund är Lars Bjervås, Linnea Bjervås, Carina Newman, Magnus Wiberg, Elly Strömberg, Janne Antonsson, Susanne Stolt, Göran Andersson, Samuel Hulth, Marian Dragoman och Daniel Stenström.

Har man inte möjlighet att komma och se henne sjunga där så kommer hon även att hålla ett par julkonserter. Mer information om spelningar kommer att finnas på hennes facebook-sida. Där kan man även lyssna på smakprov samt förboka skivan och samtidigt ge sitt stöd till cancerforskning då hon skänker 20 kr för varje såld skiva.