Friluftsliv i dubbel bemärkelse

Skriv ut

FALKENBERG. Ja så var det dags att besöka friluftsteatern i Falkenberg, där det glada gänget uppträder varje sommar med sin buskis-revy. Alltid lika spännande varje vår när man beställer biljetterna, va ska de bli. Men skratta får man garanterat göra i alla fall. Ett helt fantastiskt gäng, de har säkert lika roligt som publiken har när de framför sin sketch. 
I år framfördes en nostalgisk återblick där Fabian Bom spelade huvudrollen. En ålderstigen fars som på den tiden gjordes av Nils Poppe. Men gänget i Falkenberg gjorde den till dagens romans med …bravur och allt var med.

Vi har för säkerhets skull packat in tjocka tröjor och ett antal regnkläder, kan va bra och ha, om. -Javisst idag var det samma som igår regnet öste ner från en öppen himmel, (undrar om det bara är vi här i denna landsändan som behöver ha allt detta regn)? Väl framme i Falkenberg så börja de igen och vräkte ner, så på regnkläderna. Ja jag vet att vissa säger att det inte finns nåt dåligt väder, de finns bara dåligt klädval. Okej nu kan de börja, förväntan från publiken och mej är lite dämpad, det hörs prassel och mummel om ja ni vet, (vädret). Strax innan starten så slutade det att regna och alla plockar av de blöta ponchon o ja me.

För visst är det en härlig känsla att sitta ute och bli underhållen av detta glada gäng. Dom gjorde inte mig besviken i alla fall och många glada skratt blev det under kvällen, helt magiskt. Och solen var framme hela tiden och värmde gott.

Friluftsliv i dubbel bemärkelse kallar jag denna trevliga eftermiddag-kväll som avslutades med en bid mad med min man.