TAGABORG DEN 29 JULI 2017

MARKARYD. Ett stort tack till Tomas Broström som skapat ett kulturcentrum mitt ute i skogen och gjort det möjligt att publiken kan njuta av världsartister i Ladan Tagaborg. Lördagens föreställning var ett program med fokus på musik från operans värld.

 

 

 

 

 

Ett samarbete med pianisten Per Tengstrand och operasångaren Rickard Söderberg. Dessa båda fantastiska musiker i ett samarbete för första gången. En fullständig lyckoträff. ”Fotografera mer och hjälp oss att sprida detta” så var budskapet och beröm från Rickard till publiken i Ladan.Per Tengstrand hanterade flygeln med en sådan känsla och dynamik och till detta Rickards skönsång det är en oslagbar kombination. Hela Ladan sveptes in i magik.

Efter två extra nummer och stående ovationer avslutades kvällen och en mer än nöjd publik hade fortfarande ”Till Havs” och ”People” ringande i öronen vid hemfärden. Detta är enligt Tomas bara början, stora planer finns framöver för Tagaborg till exempel en studio med möjlighet för inspelning året runt. Fyra konserter under 2017 och nästa år ett mer utökat program.

Top