www.vittsjobjarnum.nu inför 2018

VITTSJÖ, BJÄRNUM. Så här års är det vanligt att summera det nyss gånga året och drömma om det stundande. För bygdens webbtidning www.vittsjobjarnum.nu har 2017 varit ett riktigt bra år! 
Ända sedan starten våren 2007 har vi haft en uppåtgående trend av besökare, annonsörer och ökad kvalitet i artiklar, och 2017 har inte varit något undantag. Extra roligt var att vi under Vittsjödagen i juni kunde fira att webbtidningen fyllde 10 år.

I en tidningsbransch som slåss för sin överlevnad och försöker kombinera affärsnytta med journalistik, ser vi oss som lite annorlunda. Målet med vittsjobjarnum.nu är inte att rendera höga vinster, utan främst försöka stimulera och marknadsföra bygden kring Bjärnum och Vittsjö. Genom att lokala företag och föreningar köper annonser ges inte bara en fin reklamplats i ett fokuserat forum, utan gör det även möjligt för oss att se till att pengarna kommer till lokal nytta. Alla intäkter kommer bygdens ungdomsverksamheter tillgodo. Det blir ett fint tillskott som vi hoppas att många kommer ha glädje av. Vi, idag 24 personer, som arbetar med vittsjobjarnum.nu gör detta helt ideellt. Geografiskt försöker vi bevaka det som händer i Emmaljunga, Verum, Vittsjö, Bjärnum, Mala och Farstorp. Vårt mål för 2018 är att engagera personer som gärna vill bidra med nyheter från Bjärnum, Mala och Farstorp.

Till alla våra läsare, annonsörer och samarbetspartners önskar vi ett riktigt Gott Nytt 2018!

Top