Nya möjligheter på vittsjobjarnum.nu

Skriv ut

Vittsjö. Vittsjöbon Tawab Hedayat kommer i framtiden att kunna bistå portalen med framförallt videofilmning och foto.  Vi hälsar honom och hans bidrag välkomna!






Tawab är även mycket fotbollsintresserad

Tawab kom med familjen till Sverige 26/11 2009 och blev redan den 30/11 placerade här i Vittsjö av Migrationsverket. Den 1/12 träffade familjen en person i Vittsjö som förklarade för dem hur man tar sig till Kristianstad med hjälp av lokaltrafiken. Tre dagar senare bjöd denna person hem familjen på traditionellt fika och sedan dess är de goda vänner. Denna kontakt gjorde det mycket lättare för familjen att komma in i gemenskapen i samhället.Familjen trivs mycket bra i Vittsjö och sönerna pratar redan skånska! Tilläggas ska att hela familjen är mycket duktiga på att prata svenska.

Ett av Tawab's stora intressen är att fotografera och filma, han är mycket duktig och har skaffat sig bra utrustning. Filmen som visas nedan filmade han med hjälp av en drönare (mini-'helikopter' med kamera) som styrs från marken. Ibland händer det även att han fotograferar och filmar bröllop eller andra tillställningar.

Vi hoppas på att, med hjälp av Tawab, kunna visa ett nytt utbud här på portalen. Starta nu videon och njut av vackra vyer från ett höstfagert Vittsjö!

Ni kan även 'kika in' på denna länk för att se mer: Sun Studios