Enkelt lyft från soffan…

BJÄRNUM, VITTSJÖ. Nu är tiden kommen, för att lyfta sig från soffan och ta tag i de dära handtagen som har ökat i omfång. Efter all julmat, massor av julgodis och andra smarriga julkakor som slant ner i magen så är det nu dags, inga undanflykter gills längre.

 

Tiden är inne för lite förändringar i vardagen och det är ju långt till nästa storhelg, så passa på, börja nån form av träning. Finns så många olika träningsmodeller, måste ju finnas nåt som passar just mig eller dig, det är bara att välja. Behöver ju inte vara så svårt eller krångligt men det underlättar om träningslokalen finns på nära håll.

Regnet öser ju ner för det mesta så det blir att kolla med de olika träningsställena …. som finns. Jag själv testar Energi Center som finns i Bjärnum, där det finns personlig tränare om man vill ha de. Tränings centrat är öppet alla dagar i veckan och träningssätten är många, allt från individuellt, gruppträning, spinning, eller varför inte pröva på styrketräning för hela kroppen.

Passa på och gör nåt för din egen skull och inte för att nån annan tycker det. Alla vi behöver röra på oss för då mår vi bättre, lever längre och vi orkar le mot vår nästa.

De e bara så enkelt med ett ynka lyft från soffan.

Top