Vattenskidåkarna laddar för ny glidsäsong

Skriv ut

Vittsjö. Verksamheten hos vattenskidklubben är av förklarliga skäl ganska ringa denna årstid. Men planeringen för kommande aktiviteter klarlades vid årsmötet. Tomas Jensen omvaldes till ordförande. I styrelsen invaldes Sara Björkqvist, Richard Larsson och Andreas Fernebrand. I styrelsen kvarstår Matti Hämäläinen och Anna-Maj Jensen. Avgående, ej närvarande ledamoten Dina Gutrad kommer att avtackas med blommor

Ledamöterna i vattenskidklubbens styrelse.

Renoveringen av klubbrummet kommer att fortsätta och ett nytt båthus skall uppföras. Den attraktiva vattenskidskolan tar sin början under vecka 27. Under förra året var Café Sjöstugan liksom klubbens arrangemang livligt frekventerade. Vidare har klubben 27 aktiva licenserade åkare.

Noa Johansson blev 3:a i Ungdoms SM och är dessutom rankad som 3:a i Sverige. Även Lasse Lindén är rankad som 2:a i Sverige samt som 17:e i Europa. Dessutom har Bosse Lindén och Tommy Östberg försvarat Vittsjö färger i flera sammanhang. Vattenskidskola var så attraktiv att att deltagarantalet i för- och eftermiddagsgrupper fick maximeras. En bra plantskola för framtida verksamhet!

Noa Johansson är högt rankad som åkare på vattenskidor.

Inom kort börjar förberedelserna med både skidåkning och för café Sjöstugan att starta för att åter möta en lyckad säsong.