Underhållning på hög nivå

Skriv ut

MARKARYD. Denna fredagskväll var inbokad sen länge länge sedan i musikrytmens Mekka norrut, men som här hemma ger en härlig underhållning med en skön musikalisk nivå och min egen förväntan var stor.

Platsen där denna trevliga kväll utspelades var på Kulturhuset Markaryd. Underbara låtar välkända för mig och alla de andra som också var där som publik kan jag tänka. Denna glada musikkväll med medryckande toner framfördes av Carling Family.

En härlig varm känsla av spelglädje som spred sig till oss i publiken. Med glädje kommer man långt både med musik och med andra fina framträdande av familjens olika medlemmar. Piano och trumsolo samt varieté uppvisning i högklass.

O visst blev det en kväll med helt magisk bra framträdande av både gamla och där den nya generationen gavs plats att framföra underbara välkända hits med bravur. Med wow känsla till en helt fantastisk orkester med banjo, cello och olika blåsinstrument som tillsammans bildar Carling Family och som ger publiken underhållning på hög nivå.

Blir nog till en resa söderut till Stockamöllan i maj, nåt att se framemot med glädje.