Vittsjö GIK Hässleholm söker volontärer till hemmamatcherna !

Skriv ut

VITTSJÖ. Vi söker med ljus och lykta efter människor som vill ingå i det fantastiska gäng som jobbar kring laget. Det finns många olika uppgifter men alla är lika viktiga. Hör av dig! 

Mårten Andersson och Göran Roslund grillar korv på 300 klubbens träff 

Vittsjö GIK Hässleholm gör sin sjunde säsong i damallsvenskan. En smått unik bedrift både på och utanför planen för en förening av vår storlek. Nu söker vi med ljus och lykta efter människor som vill ingå i det fantastiska gäng som jobbar kring laget. Volontärerna är en stor bidragande del i att vi ofta får gott betyg av Svenska fotbollsförbundet för våra matcharrangemang. Vi är ett härligt gäng som har roligt tillsammans i arbetet för laget och för föreningen.

Framförallt i samband med våra hemmamatcher krävs det ett visst antal personer runt omkring planen som arbetar med olika uppgifter. Det kan vara allt från att stå i en kiosk och sälja godis och korv, vara publikvärd och hjälpa åskådarna med olika saker, koka kaffe i klubbstugan, sälja lotter, parkering, grindvakt eller till att vara bårbärare. Det finns många olika uppgifter men alla är lika viktiga för att vi ska kunna fortsätta ha våra arrangemang och ett lag på elitnivå i bygden. Det vore fantastiskt att ha en lista med namn som man kan ringa då behov uppstår.

Du binder dig inte för att ställa upp i alla säsongens hemmamatcher utan vi är tacksamma för all hjälp vi kan få.
Om du tycker att detta låter intressant och spännande hör av dig till Madeleine Johannesson 070-303 78 14 och anmäl ditt intresse.