Våren med sång kom till Lyckåsa

Skriv ut

BJÄRNUM. Våren kom på Skärtorsdag till Lyckåsa i Bjärnum. Gästerna på hemmet samlades i ”aulan” för att lyssna på toner från Vittsjö. Utanför ombonade väggarna var det bitande vindar som förebådade att där var inte våren i nära anslutning!


Sånggruppen som gav konsert i Lyckåsa

Åter var det Boel, Malin och Marie som med sin ensemble bjöd på konsert. Symboliskt för gästerna började konsert med Gamla låtar. Konferencier var alltid glada och leende Marie som presenterade låtarna som fortsatte med Min lilla värld. Ensemblen levde med i låtarna med rytmiska rörelse. Detta smittad av sig även till personalen som gärna sjöng med i visorna. I Vårpotpurri var det många av gästerna som deltog med allsång. De gamla slagdängorna fick åter nytt liv i Lyckåsa.


Malin Bengtsson bekantar sig med gästen i Lyckåsa, Sten Elver Vemmenby.

Konserten fortsatte´med Säg mig du lilla fågel, och i potpurri Dä ä våren, samt Jungfrun på Jungfrusund. Där levde gästerna upp då visorna från deras ungdomstid åter ljöd. Efter gemensam bugning som tack för applåderna blev det påskvisor till melodi I sommarens soliga dagar.


Denna hund tillhör inventarierna i Lyckåsa.

Underhållningen var verkligen uppskattade och strax efter de sista tonerna ljudit blev det genast bokning för nästa konsert i Lyckåsa.