Påskfest på Träffpunkt Linden

Skriv ut

Jan-Erik Tidblad hälsade alla 35 besökarna välkomna. Dragspelsmännen Hans Troedsson och Nils Wendt var på plats och stämningen infann sig från första minut.

Påskpyntat och dukat i båda rummen. Lotter såldes och fina vinster så lotterna försvann snabbt i väntan på maten. Vinster var allt från handsydda dukar till porslinshönor. Sill tårta och ägg stod på menyn . Öl och vatten serverades till.Jättegott.

Allt var fixat av Lindens egna påskkärringar Rose-Marie, Kerstin och Sonja. Uttalas kääääääringar. Bäst att passa på tidigt på skärtorsdagen innan de tar kvast,katt och kaffekittel och åker iväg till Blåkulla.

Frågesport med kluriga frågor förbryllade oss men vinnare utsågs. Som om det inte räckte bjöds på kaffe och påskbakelse. Eftermiddagen avslutades med en påsksång av 4 glada sångare och ackompanjemang av dragspel.

Jan-Erik tackade alla som medverkat till att göra eftermiddagen gemytlig och informerade om att den 10 april var alla välkomna tillbaka då Martin Persson kommer från Bohuslän och sjunger bl a Evert Taube visor.