Populära ”Summer Camp” genomförs även i år på Vittsjö Idrottspark

Skriv ut

VITTSJÖ. Snart är det dags igen för vårt härliga läger! Efter de tidigare årens succéer så kör vi i år med, och hoppas på härligt väder och lika glada barn som tidigare, säger Håkan Andersson, arrangör för Summer Camp.

Även i år kommer Vittsjö GIK friidrottssektion att arrangera den populära Summer Campen. Tidigare år har som nämndes intresset för deltagande varit så stort att man tyvärr tvingats sätta en begränsning för antalet deltagande. Flera långväga deltagare har noterats vid de tidigare årens läger, så nog är ”Summer Camp” i Vittsjö både känt och populärt. Säkert är bidragande orsak till detta lägrets fina organisation och duktiga ledare.Nu lovar Håkan en hel vecka fylld med roliga aktiviteter med anknytning till fotboll och friidrott. Alla barn födda mellan 2006 och 2012 välkomnas att anmäla sig.

Summer Camp genomförs under vecka 28 (25-29 juni), varje dag kommer det att vara aktiviteter mellan klockan 9- 15.

Kostnaden för deltagande är endast 400:-. Då ingår träning, lek, mat och mycket skoj o skratt, berättar Håkan Andersson.


Välkomna att anmäla er till SUMMER CAMP 2018. Anmälan görs till:

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  där meddelar man barnets/ barnens namn, ålder, ev allergier, tröj-storlek, kontaktuppgifter till någon vuxen.

Det är önskvärt att ha en föräldrapool med ca 4 vuxna/dag (2 fm och 2 em) som hjälper till med allt runt om kring så våra tränare kan koncentrera sig på barnen. Meddela i mailet om ni har möjlighet att hjälpa till någon dag.


Har ni några frågor så ring Håkan på telnr: 0709-22 52 07