Cykeltrimmet ”Känn din Bygd” - aktuellt

Skriv ut

Nu återstår c:a. en månad (30/8) innan startkortet till cykeltrimmet ”Känn din Bygd” skall vara inlämnat till Bengt Troedsson Verum. Ifyllt med minst 30 st. av de 36 st. kontroll-bokstäver som gäller till årets tävling, om man vill vara med om utlottningen av det 100-talet vinster som är i årets tävling, utöver Snapphanebygdens Sparbanks sponsrade cykel.


Bild av startpaketet


Den orangevita kontrollen ni letar efter.

Fritidsgruppen har gjort förslag på 3 st. rundor som är c:a. 2,5 mil, 2,0 mil, 2,3 mil men det går att välja annan väg för att hitta kontrollerna om man så vill. Mindre information från varje kontrollplats finns på blad i startpaketet, och en av medlemmarna, Sten Nilsson, har iordningsställt några fikaplatser längs färdvägen.

Detta möblemang har försvunnit från en av fikaplatserna på årets cykeltrim. Det fanns där söndagen den 22/7 när några bilburna ungdomar blev tillsagda att vara försiktiga med elden när de satt där och rökte, detta på grund av den stora brandfaran. Måndagen den 23/7 var möblemanget borta, stulet??????? Verums Fritidsgrupp vädjar till de som tagit detta möblemang att ställa tillbaks det vid kontroll 16 där det försvann ifrån, vi har uppgett detta som en fikaplats i årets trim. Har någon sett detta eller kan lämna upplysningar var det är eller vilka som tagit det vill vi i Fritidsgruppen gärna veta det. Tips kan lämnas till Bengt Troedsson 070-5530420.

Det finns även en ”Ord och Bildletartävling” med i startpaketet, där det gäller att kolla om det finns ett objekt i närområdet vid kontrollen som stämmer överrens med någon av de bilder som finns på blad i startpaketet. Om så är gäller det att bilda ett ord av kontrollbokstäver + bildbokstäver enligt medföljande information. Då är man med och tävlar om 5 st. presentkort på valfri ICA–handel, sponsrade av sparbanken Göinge i Farstorp.

Utöver dessa båda tävlingar finns det även med i trimpaketet ett startkort till den individuella enkla 5-kampstävlingen som är på avslutningsdagen sön. den 2 september. Femkamp, pilkastning, kaffe och lottförsäljning börjar kl. 13:00, Prisutdelning kl. 15:00 Således är det 3 st. tävlingar det går att deltaga i för endast startpaketsavgiften 50:- Låter det intressant kan ni köpa startpaket på någon av följande platser.

Välkomna
Verums Fritidsgrupp