Linda Sällström har skrivit kontrakt med Paris FC

Skriv ut

VITTSJÖ. Vittsjö GIK Hässleholm bekräftar att Linda Sällström har skrivit kontrakt med den franska toppklubben Paris FC.

Det är med blandade känslor vi vinkar av vår målspruta Linda Sällström som under de senaste åren blivit en stor del av vår klubb men vi är givetvis glada för hennes skull att hon får chansen att spela på den höga nivån som den franska ligan innebär. Vi vill också tacka Linda för det fantastiska spel och alla underbara mål hon har bjudit oss på i Vittsjötröjan. Linda har redan lämnat laget och anslutit till Paris FC:s trupp vilket innebär att vi inte kommer att se henne alls i höst på Vittsjö IP.

Linda själv säger: ”Jag vill tacka Vittsjö GIK, alla spelare, ledarstaben, alla som jobbar i och runt klubben för de fantastiska 3,5 år jag haft i klubben. Sällan har jag skådat en klubb och en bygd med så mycket själ och hjärta.
Det känns såklart väldigt tungt att lämna mitt i säsongen men jag kände att detta var en chans jag bara var tvungen att ta och inte kunde tacka nej till. Jag kommer självklart att följa och heja på laget och håller tummarna för en bra höst! Hoppas att detta inte är ett farväl utan ett ”på återseende."

Sportchef Erika Nilsson hälsar att klubben självklart önskar Linda sitt allra varmaste lycka till och vi kommer att följa hennes fortsatta framgångar med största intresse. Nu blickar vi framåt mot höstsäsongen och seriestart borta mot Linköping den 5 augusti.