Friluftsteatern Vallarna i Falkenberg

Skriv ut

Jae, så var det då dags att tillbringa några timmar i Falkenberg, de dära återkommande trevliga tillställningen som man blir så glad av. Först o främst så hade vi tur med vädret, perfekt att det håller tätt eftersom hela projektet hålls ute och under en klar blå himmel.

Alla vi i publiken väntar med spänning, va ska de bli i år. Ok, vi vet ju kanske redan, men förväntan stiger så sakteliga vi får vänta den akademiska kvarten. O sorlet från publiken ökar under väntetiden o va kan ha hänt, detta har ju aldrig hänt förr. Kan de vara för att det ska bli tv-inspelning, spekulationerna duggar tätt. Men nu så börjar det.

Applåderna som de medverkande möts av går inte av för hackor en härlig spontan applåd och nu kan det hela börja.

Handlingen utspelar sig på 40-50 talet på en innegård till hus 157 någonstans och där diverse ”målarkluddar” håller till och även bor. Visst känner man igen sig i handlingen som utspelas med lite nostalgi och farsen framförs med härliga sångnummer. Dessa fantastiska skådespelare som verkligen bjuder på sig själva med både dans, sång och härliga sketchnummer som avlöser sig hela tiden.
Underbara och makalösa underhållare som ger publiken så mycke, ni är bara bäst.

Att tiden går fort när man har roligt och blir så väl underhållen på ett glatt och trevligt sätt är ju inget nytt. Nu får man tacka för idag med en kraftig och lång applåd, det är hela ensemblen värd många gånger om. Tack till ett fantastiskt bra genomförande hela vägen.