Cykeltrimmet i Verum

 

Under de tidigare 12 åren som vi arrangerat cykeltrimmet ”Känn din Bygd” har det varit Hässleholms cykelaffär, senare Stoby Måleri, som levererat den cykel som Snapphanebygdens Sparbank Bjärnum sponsrat oss med som 1:a pris i tävlingen. Från och med i år är det Paulssons Cykeltema i Hässleholm som levererar denna cykel, en Skeppshults 3- växlad damcykel som varit 1:a priset under alla åren innan.

När vi nu några veckor innan avslutningen skulle hämta årets cykel på Stoby Måleri fick veta att de inte längre säljer dessa cyklar, vi blev hänvisade till Paulssons Cykeltema istället, där Henrik Edwall på ett föredömligt sätt med kort varsel kunde ordna en sådan cykel vi behövde som 1:a Pris på avslutningsdagen den 2 september.

Henrik Ekvall, Paulssons Cykeltema

Det finns ännu lite tid till att startkorten skall vara inlämnade (senast den 30/8 ) till Bengt Troedsson om man vill vara med i utlottningen av det stora prisbordet.

Trots det ibland olidligt varma vädret i sommar verkar det som att många orkat ta sig runt de tre rundorna och hittat minst 30 st. av de 36 st. kontroller som finns. En som har stor del i att detta trim kommit till och blivit så uppskattat är Anna-Greta Ivansson som var den som tog initiativet till att bilda denna Fritidsgrupp i samband med EU-projektet ”Stenbärarland” våren 2002.

Anna-Greta Ivansson

Hon satt som ordförande hela tiden tills hon och Elisabeth Nilsson valde att lämna gruppen tidigt i våras. Det var en glädje när jag några år senare fick bli delaktig i gruppen och vi började jobba med cykeltrimmet ”Känn din Bygd”, där alla gruppmedlemmarna både nya och gamla har ställt upp till 100 procent under alla åren när det gällt att göra något.

I år, som är den 13:e gången vi arrangerar detta cykeltrim, är avslutningen söndagen den 2 september.

Program denna dag:
13:00 Kaffe o Lottförsäljning, Pilkastning , individuell 5-kamp
15:00 Prisutdelning, 5-kamp, bildtävling, cykeltrim med hjälp av Jörgen Borgström Snapphanebygdens Sparbank
Alla intresserade välkomna
Verums Fritidsgrupp

Top