Trevligt med kulturresa

MALMÖ. Äntligen så är det dags för utfärd med buss ner till Malmö opera hus. När jag sitter på bussen tillsammans med mitt äldsta barnbarn så tänker jag: hade ju vart fantastiskt om man bott lite närmare där kultur utbuden bjuder över varandra, oftast finns de tillfällena i storstäderna.

Men vilken tur att vi här på hemmaplan har Anita Tidblad som ordnar dessa trevliga utfärder, men som också fixar bra teaterunderhållning till oss på hemmaplan i Vittsjö.

Musikalen ”West Side Story” den passar lika bra idag som den gjorde när den spelades för första gången för många år sen. Så vill jag säga ett varmt och hjärtligt stort tack till Anita för denna trevliga bussutfärd, bra genomfört med mat, biljetter och med bra fika och teaterkonfekt. En fantastisk genomförd teaterresa och med en härligt engagerad reseledare Anita Tidblad, så jag säger stort tack.

Samtidigt så….
-Har jag i min hand höstens utbud som Vittsjö- Bjärnum Teaterförening folder erbjuder oss, -om vad som skall hända i höst, mycket att välja mellan både för små och stora. Passa på och njut på ”himmaplan”.

 

Top