Klädeshandlare på träffpunkt Linden

Skriv ut

Ett väl så trevligt inslag på Träffpunkt Linden i torsdags eftermiddag när ”Senior shopens” klädeshandlare/kvinna baxade in ett flertal stänger fyllda med en höstkollektion för både dam och herre. Att få den möjlighet att prova och köpa nåt nytt på himmaplan det är en bra service. 

Lokalen fylldes snabbt med pensionärer som var intresserade av höstens mode. Flera sittplatser och kaffekoppar fick fixas fram med flinka fingrar. Ett roligt inslag i vardagen som lockade ett femtiotal och finns det hjärterum så finns det stjärterum. Så är det bara.

Mannekängerna är ju pensionärer som verkligen lyfter fram de klädesplagg som de bär och samtliga plagg är till salu och det verkar som dom tycker det är kul att gå på ”catwalken” . En ny vinterjacka eller varför inte en ny tröja med lång ärm i mjuka färger.

Här kommer det flera bilder som visar ett litet urval av alla de kläder som fanns att titta och känna på och kanske de hittar nya köpare för kvalitén är god, vet jag av egen erfarenhet. Det fanns mycket kläder både till dam, men också mycket att välja på för herrar, det tycker jag är bra för i lokalen fanns det många herrar.

 

För visst behöver man ibland inhandla en skjorta eller varför inte ett par byxor, de e bara komma fram och känna på tyg och kvalité. Förhoppningsvis lättade det något i plånboken på pensionärerna så att handlarkvinnan kommer tebaka nästa år. Tack för ett trevligt torsdags inslag med sköna tings.