Bokcirkel Träffpunkt Linden

VITTSJÖ. Inne på ”Träffpunkt Lindens” lokaler är det många projekt/cirklar på gång. En av de cirklar för pensionärer har varit en bokcirkel med högläsning. Denna cirkel har vatt igång sju veckor.

Varje måndags eftermiddag har det samlats tjugo pensionärer i två grupper. Tillsammans har de då läst just nu i höst en bok som är skriven av Karin Brunk Holmqvist och boken heter ”Majken minröjare”. Och som författaren själv skriver i bokens första blad, så är det både sant men också lite lögn, oftast med det lilla samhället och dess miljö i fokus. Som hon beskriver på ett härligt och humoristiskt sätt.Under högläsningen har vi då känt igen oss i vissa sammanhang och småskrattat och pratat att visst e de så ibland.
Men nu tar vi paus från högläsningen, men det finns ju många andra tings som sker på ”Träffpunkt Linden” varje vecka. Vi avslutade bokcirkeln med kaffe och hembakt äppelkaka m vaniljsås och grädde, smakade mums.

Cirkelledarna avtackades med blommor o presentkort och en varm applåd.
Bokcirkeln startar upp igen nästa år med en ny bok, med ny författare och ett nytt innehåll de e bara o vänta. Tack till alla och välkomna åter 2019.

Top