Varuaukion hos SPF i Verum

Skriv ut

VERUM. Det var ett tag sen jag var hos SPF pensionärerna i Verum så idag är det dags igen att köra dit. Alltid lika spännande och höra vad de har på agendan och idag är det bland annat auktion men också lite information om annat som kan va bra att veta.

Som vanligt hälsade ordföranden Håkan Håkansson alla pensionärerna välkomna till denna tisdagsträff, varpå han läste upp de olika punkter som var aktuella. Lite information som inkommit sen senaste mötet och som handlade om; inbjudan till KPR i Hässleholm, Ögren och Håkan åker dit. Han lyfte också fram att ”bowlingstart” blir den 27 november samma tid och plats. Vilken tur att sekreteraren hinner med för nu går det undan. Kjell-Uno Ögren lämnar information angående alla dessa hjälpmedel som finns att låna eller att köpa, det är bara att välja. Nya idéer och förslag läggs i idélådan om eventuella nya spännande aktiviteter, kom med förslag alla kan hjälpas åt. Avsägning om återval skall vara inlämnad senast 31 december-18.

Ögrens överraskning får vänta till ett senare tillfälle när tiden finns. Ordförande tackar alla för visat intresse, nu blir det fika och därefter så kommer auktionen att börja, håller i klubban gör Ingvar Larsson. Ingvar Persson som är med i styrelsen, han ser till att kassakistan fylls på.

Det är inte bara smörgåsarna som var fint dekorerade det var även borden, samtliga fram dukade i höstens sista blommor/bär och annat smått som hör till årstiden. Vackert var det i alla fall, så ett stort tack till de som fixar till bakom kulisserna för att allt ska fungera bra.

Pensionärerna förser sig med smörgåsar, mjuk kaka ock kaffe till. Sorlet lyfter högt upp i taket så visst trivs de i varandras sällskap. Härligt att vara med, men nu när samtliga har blivit mätta så kan auktionen ta sin början. Visst finns det mycket vackra tings att bjuda på.
Många olika saker finner sin nya ägare, som juldörrkransar, honung, kaffe, mjuka toscakakor, morgonrockar, halsdukar, glöggmuggar, whiskeyglas, adventsstjärna, chokladaskar, mjuka inneskor och mycket annat. Allt har ett slut och det har även denna tisdagseftermiddag också. Nationalsången sjöngs och vi önskas en fortsatt trevlig dag.