Årets julklapp

VITTSJÖ. Varje år så utses det i media tillsammans med handeln vad årets julklapp kommer att bli. I år så blev det återvinning alltså begagnade kläder och mycket annat som komma till nytta igen. Trevligt och ett bra sätt att använda sakerna lite längre, inte bara att köpa o slänga. Ett bra tänk e de i alla fall. Om nån dag så kommer vi in i julmånaden december med glitter, pynt och allt vad det innebär med förväntan men också med farhågor ”ska ja hinna”.

Inne på kupan har vi plockat fram vinterkläder både till barn men också till vuxna, mössor, vantar, termobyxor samt kängor. Finns även snygga vackra ytterkläder, finkappor men också trekvartjackor med varmt foder i. Nyinkomna festkläder och mycket annat.

Det är ju dags att ta sig ann fönstren, vi har även fina julgardiner, men vi har andra saker också som passar till hemmet. l ljusstakar enkla eller i små glas kan ju också passa nu när tiden har kommit för att plocka fram stakarna från deras gömslen. För visst är det en härlig känsla när alla ljusen funkar och sprider sitt lagom ljus på fönsterkarmen. Med rena fönster och nya upphängda gardiner, snyggt.

O som bilden här visar så visst har vi julgranspynt, där finns säkert nått som kan passa stora och små. Spännande dagar och med barns förväntan. Redig gran eller plast kan ju kvitta dom är ju gröna båda två och då kan det passa med lite färgglada kulor, flaggor, hemma gjorda smäll karameller mm. För att till sist välja ljusslingor, pyntet kan komma att spela roll.

Mycket finns så kom in o titta kanske finns det något som just du letar efter. Att återvinna/ använda är ett trevligt sätt att värna om vår värld, allt för en billig peng.
Välkomna in till Röda korsets affär mitt i byn i Vittsjö.

 

Top