Bjärnum SPF månadsmöte i Bygdegården

Skriv ut

BJÄRNUM. Medan vi samlades inför året sista månadsmöte, bjöds det på glögg. Vi hälsades alla välkomna av ordförande Kerstin Göransson. Ingrid Magnusson sekreterare, läste upp minnesanteckningar från föregående möte.

Hinner med en kort information innan det serveras julbord. Påminner om Arlövsrevyn den 27 januari 2019. Nästa månadsmöte är den 9 januari 2019. Då kommer det att handla om Hörsel- Information med Susanne Ivansson från Audionova. Påpekades hur vi genom att klicka på vår logotype på www.vittsjobjarnum.nu kan komma direkt in på Bjärnum SPF SENIORERNA Trivsams hemsida.

Julbordet, från Tre Hammare. Här finns allt tänkbart gott som tillhör ett traditionellt julbord. I lugn och ro avnjuts den goda julmaten, samtidigt som som vi hade mycket tid att prata med varandra.

Friskvård. Ingrid Magnusson sa att nu ha vi suttit länge, ätit mycket. Så vi bör resa oss upp fatta varandras händer. Då drar Kerstin Göransson igång med långdans några varv mellan borden, samtidigt vi hjälps åt sjunga. Både bra och roligt. Till kaffet serveras en stor god klenät, från Bjärnums Konditori.

Dragning på lotteriringarna och det stora medlemslotteriet. Vinnarna gratulerades med applåd.

Nu skrider Lucia in med sina tärnor sjungande Santa Lucia. Fortsätter med att sjunga flera vackra sånger, med sina otroligt njutbara röster. Ackompanjeras av mamma Nina Kristensson. Sprider verkligen en stämning av ljus och glädje inför den stundande julen.


Detta har blivit något av en tradition. Nina och hennes flickor har under många år kommit och spridit denna fina stämning, när det är Lucia. Kerstin Göransson tackar Lucia, tärnor samt Nina med att överlämna blommor och välkomna åter till nästa år.
Tackar också för en trevlig eftermiddag och önskar oss alla en GOD JUL!

Avslutas med att vi gemensamt sjunger- Nu går sista visan, ackompanjerad av Nina.