Glittrande vackra naglar

I varje fönster så lyser det så vackert med alla blinkande stjärnor och lampor i allehanda färger. O visst är det trevligt när det lyses upp i ett affärs fönster nästan mitt i byn. Det är inte bara hemmet som pyntas det är även vi människor, vi pryder oss gärna med kroppsmålningar, piercing, byter hårfärg.

Och nu när det snart är trettonafton med allt vad de innebär med fest och glamour så ger vi oss själva en manikyr med glittrande nagellack och med olika motiv dekorationer på naglarna.

Diem´s Nails finns i byn sen ett antal år tillbaka, ägarinnan vars namn är Diem Truong, kommer från Asien närmare bestämt från Vietnam. Hon mötte en landsman, fann kärleken och flyttade till honom i Sverige, Bjärnum där hon nu bor med barn och sin man sen 2006.

Flyttade in i den här lokalen några veckor före jul, hon trivs bättre här lokalen är större och ljusare. På hyllorna finns det inte bara allt material för manikyr, pedikyr utan även lite annat som vi damer kan ha nytta av eller varför inte herrarna. Förutom allt vad nagelvård innebär( Händer, fötter,) så arbetar hon även med förlängning av ögonfransar, fransböjning, 3D-Bryn Queen Brows Microblading och Hanna Bryn. Hela veckan har hon öppet och på lördagar enligt bokningar.

Många är de nagellacksflaskor, nästan 200 olika färgnyanser finns det att tillgå, även att pyntas lite extra om man så tycker med glitter, dekorations stenar, mönster osv. Hon berättar för mig att sin utbildning gjorde hon i Vietnam, men hon har lite andra utbildningar också, allt finns att beskåda de är uppsatta på väggen.

Diem saknar lite affärer i byn men tåget stannar här så man kan ju åka in till stan om man så vill. Hon umgås med familj och vänner på sin fritid. Men hennes lilla familj är prio nr ett. När jag frågar henne om hennes lilla butik, ekonomi, mm för allt hör ju ihop så svarar hon att kundkretsen som hon har arbetat upp under åren har blivit allt stadigare.

Jag tackar henne för ett trevligt samtal s besök och visst blev naglarna vackra, glitter o glamour det höjer i alla fall min glädje. Önskar henne ett fortsatt trevligt arbetsår med många nya kunder men också om ett återbesök om några veckor, naglarna bidde fantastiskt vackra, vi ses.

Top