Inget seriespel på ”Nillavallen” 2019

Tråkigt nog så blir det inget seriespel för Verums GoIF på ”Nillavallen” i år heller. Detta framkom när Verums GoIF hade sitt årsmöte i klubblokalen sön den 27 januari. Vi blev bjudna på hembakad äppelkaka och kaffe innan mötet började.

 En vintrig bild från ”Nillavallen” i Verum

Efter val av mötes-ordförande (sittande Håkan Arvidsson) och mötessekreterare (sittande Emil Larsson), godkänd dagordning, verksamhets, ekonomisk, revisionsberättelser, beviljades styrelsens ansvarsfrihet.

I fotbollens verksamhetsberättelse framkom att det var 23 spelare som kunde ”tänkas ställa upp och spela för Verum” men med de krav de ställde är det helt naturligt att klubben sa nej tack. Klubben fortsätter sin träning inomhus i vinter (ett 40-tal killar, tjejer är eller har deltagit), i övrigt ämnar klubben deltaga med ett lag i korpspel detta år 2019.


Bild från klubblokalen med styrelsen

Bordtennisen där Anders Nilsson Hässleholm är tränare både för de äldre och ungdomarna, deltager klubben med ett seniorlag och ett ungdomslag i seriespel. Två interna tävlingar har genomförts: Poängligan och klubbmästerskapet, segrare i båda tävlingarna Joel Rosengren Hässleholm, Joel hette tidigare Nilsson och bodde i Verum.

Efter verksamhetsberättelserna och ansvarsfrihet var det dags att välja nya representanter för fortsatt arbete i klubben. Valberedningen hade gjort ett bra arbete, det blev omval på de flesta platserna. Det var bara en i styrelsen som lämnade och en ny valdes in, samt något tillval i någon sektion. Mötet gick snabbt, det enda som var lite längre diskussion om, handlade om årets loppmarknad. När, om, och hur denna skall genomföras.

Top