Måndag 4 februari reastart på Kupan i Vittsjö

Ja ett år går så fort och nu är det februar imånad och då är det dags med en riktig gammeldags realisation med start måndag den 4/2. Kl.14.00 i Kupans lokaler i Vittsjö. Det finns många snälla människor som skänker till Rödakorset och vi försöker hitta nya ägare till de skänkta saker som finns i vår lilla butik. Ett tack till alla som skänker till Rödakorset och vi tar emot allt utom möbler för det har vi inte plats till.


Vi har mycket porslin, både till vardags men också lite finare, bestick, figuriner både små, större och glas både i vackert slipade mönster men vi har även glas till vardagen. Många vackra handsydda dukar, vävda löpare, sänglinnen och påslakan.


Nu när våren är i farstun så visst vore de väl roligt att byta till nya gardiner att hänga upp i köket eller i ett annat rum, finns flera att välja mellan det gäller både färg och mönster.


En ny snygg vårgarderob skulle sitta fint kanske?

Vi har det mesta så kom in titta och prova finns säkert nåt som kan passa. Vi har fått in alldeles nya t-shirt i stora modeller, rutiga herrskjortor i bomull och varför inte en snygg kavaj till och ett par snygga jeans och i blandade färgnyanser.

Pst!! Vi har skor också. Och inte nog med det, redan nu låga priser så halverar vi priset på allt som vi har i butiken, alltså halva priset på allt under hela februari månad. Rea halva priset på allt.

Välkomna in och fynda.

Top