Ester, Hester & Espö- en fiktiv romantriologi

Skriv ut

BJÄRNUM, TRELLEBORG. ”En röst kom till mig: plötsligt var jag den ’tokiga’ pigan” /Örjan Olsson.

 Bjärnums bördige Örjan Olsson, författaren till dessa härliga böcker kommer att medverka på MEDIATEKET i Trelleborg under ett event som heter ESTER, HESTER och ESPÖ. Under kvällen kommer Örjan att berätta kring sina böcker, om Hester och sin syster Jonna. Han kommer även att spela lite passande musik med en trio.

På eventet kommer även historieforskaren Therese Möller, att berätta om bl.a. kring verklighetens Hester, nämligen Ester Jönsdotter, vilket Örjans böcker bygger på. Örjan säger själv att ”jag skriver fiktivt, så romantrilogin är en fantasiprodukt. Fast bärande karaktärer har verklighetsbakgrund”.

 En trilogi är en sammanhållen grupp av tre verk, inom något konstnärligt område och Örjan avslöjar att en tredje bok är under planering och ”provskrivning” pågår.

Ni som är intresserade av att lyssna på Örjan och Therese Möller, samt övriga gäster, kan göra en föranmälan till Mediateken, biblioteken eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För mer info klicka här

Eventet sker 7 februari kl. 18.30–21.00 på MEDIATEKET, Trelleborg.