Vittsjöbladet 2019 är på gång

VITTSJÖ. Glädjande har vi förmånen att redan nu kunna publicera årets första Vittsjö-blad. (klicka på reklam ovan)

Inom kort kommer du naturligtvis tillsammans med Kyrknytt att som vanligt få Vittsjö-Bladet i din brevlåda.

I kommande Vittsjö-blad kan vi bland annat ta del av att det blir Vittsjödag även i år. Reportage om de tre drivkrafterna bakom Vittsjödagen kommer snart. Därutöver händer en massa andra trevliga saker i orten. Teaterföreningen med Anita Tidblad har återigen skapat trevliga föreställningar finns att läsa.

En förutsättning för relevant information i Vittsjöbladet är naturligtvis att underlag lämnas i tid. Deadline för nästa manus till Vittsjö-blad är vecka 19!

Lämna gärna, motsvarande underlag till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., -så finns du helt utan kostnad med i vår Kalender som besöks av cirka 1500/ personer varje dag. Enklast är dock att Klicka på ”Kalender” på startsidan, därefter ”Skicka in” o följ sedan de enkla instruktionerna, då blir det som du själv vill. Vår jourhavande publicerar sedan efter kontroll.

Vår reklam angående nya skribenter har glädjande gett resultat i bland annat Vittsjö. Vore roligt om även några nya skribenter från Bjärnum och Farstorp hörde av sig o ville vara med i denna trevliga ”Portalen-gupp” som träffas en gång i månaden och utbyter erfarenheter, -fikar, -snackar, -tittar på bilder och har trevligt tillsammans.

Idag är vi drygt 20 aktiva skribenter. Vi har valt att ha våra möten mitt på dagen, därav har naturligtvis inte alla har chans att medverka, men vi brukar ändå vara cirka 10 personer vid mötena.
Du är varmt välkommen till ett trevligt gäng. Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0706 99 36 23

 

Top