Nyttig träningsmatch mot HIF P04 som Vittsjö vann med 2-1

Skriv ut

ÖSTERÅS. På ett kylslaget o lite blåsigt Österås bjöd HIF P04 fint motstånd för Vittsjö-tjejerna som därmed fick en del att tänka på.

Det var ett helt annat HIF P04 som mötte Vittsjö damallsvenska fotbollslag på Österås under söndagen. I förra matchen var Vittsjölaget överlägsna och vann då med hela 7-0. 

Under söndagsmatchen kämpade grabbarna mycket bra och gav därmed Vittsjötjejerna en riktigt bra och mycket nyttig och utvecklande träningsmatch. Genom HIF lagets fina insats har nu Vittsjö fått svart på vitt vad man måste vidareutveckla under den månad som nu återstår till premiären för årets damallsvenska seriespel.

Det ser ljust ut för Vittsjölaget där man under söndagen tydligt kunde se att lagspelet är på gång. Flera av lagets spelare passade också på att visa upp fina individuella prestationer som säkert kommer till glädje framöver. Flera gånger under matchen visade Vittsjö att det fina försvarsspelet finns kvar även i år.

Nu drar laget till Cypern för att vässa klorna som lag under lite behagligare temperatur.

Söndagen den 24 mars är man åter på Österås för att i näst sista träningsmatchen möta Lidköpings FK. Sedan återstår en sista träningsmatch borta mot Linköping FC innan seriespelet drar igång.

I år startar damallsvenskan för Vittsjös del med en bortamatch mot Örebro.