Fothälsan

Skriv ut

Om man bor i Vittsjö finns det mycket vacker natur man kan njuta av. Men det finns andra medel för skönhet här i byn. Hårfrisör, kroppsmassage , nagelbyggare och icke minst fotvård.

Johanna Gustafsson som sedan 1,5 år driver FOTHÄLSAN i Vittsjö var på torsdagseftermiddagen inbjuden till Träffpunkt Linden att informera om fötter och hur viktigt för hela välbefinnandet det är att fötter får mycket omtanke.

Britta Svensson hälsade oss välkomna och meddelade oss att dagen till ära bjöds det på våfflor, sylt och vispgrädde och just denna dag var det gratis. Brittas man Les stod för våffelbaket. Hela paketet med fotbad, ex vis ta bort förhårdnader, klippa naglar och en skön fotmassage får man för 490:- kr. det tar ungefär 1 –1,5 timma. Vill man sedan bara få klippt tånaglarna så kostar det 300:- kr och då kan man räkna ca 30 minuter. Det man kan göra själv emellan behandlingarna är att sätta fötterna i fotbad och att smörja in sina fötter med en fot creme i stället för att använda fotfil .Välgörande, man går som på moln. Stödstrumpor var också ett gott råd för trötta ben och fötter.

Frågor ställdes och det finns mycket man kan säga om fötter. Johanna arbetar på 4 äldreboende med fotvård i Markaryd, Bjärnum och Vittsjö därför är hon inte inne varje dag emellan 09.00 och 18.00 på sin affär så det är bra att ringa och beställa tid 076 3534180.