Friskt vågat allt vunnit den 11 maj

VITTSJÖ. Dagarna blir längre, längre och många fler människor syns nu ute efter arbetstiden är slut. Vissa har ju vatt igång sen sista snön försvann men nu kommer den motionsgrupp som har flest anhängare, kanske.

Promenaderna sträcker sig över lite längre tid, några har till och med börjat jogga eller rent av att springa. Och själv fick jag en liten infolapp i min hand häromdagen som handlar om just dehära. Friskt vågat hälften vunnit så brukar man säga? En inbjudan som talar om att alla är välkomna att deltaga. Den årliga återkommande tävlingen som heter ”Vittsjön runt" och som är Göingebygdens äldsta lopp, i år är det start nr 45.

I infobladet som innehåller de mesta som ni intresserade behöver veta, alltså ni som har tänkt att starta lördagen den 11 maj 2019. Ett flertal klassindelningar finns så det kan passa samtliga som vill vara med.
Finns mer att läsa om frågor uppstår, eller gå in på hemsidan: www.vittsjö GIK Friidrott.

Många frivilligtimmar och eldsjälar som vanligt är engagerade men också sponsorer som stödjer Vittsjön Runt. Välkomna med anmälan finns plats för många fler.

 

Top