Stor uppslutning vid 300-klubben samling på Idrottsparken i Vittsjö

Skriv ut

VITTSJÖ. Trots den kyliga väderleken med stundtals hotande regnmoln var uppslutningen stor då klubben på torsdagskvällen kallat för att följa lagets träning.

Träningen startade klockan 17.30 och redan då fanns de första supporterna på plats. Närmare klockan 18 fanns troligen 70tal personer på plats för att följa träningen och prata fotboll med andra intresserade. Tänk vad idrott kan engagera och skapa gemenskap för alla, i blandare åldrar, så härligt!

Naturligtvis fanns de båda före detta poliserna som vanligt på plats vid grillen. Det gick åt många extra korvar denna kyliga kväll, men Göran Roslund och Mårten Andersson löste problemet snabbt, genom att starta en extra grill. Även kaffe och hembakade kakor fanns att tillgå för medlemmarna.

Efter träningen kom Stefan Ekstrand, Clara Markstedt, Amanda Perez och Tove Almqvist fram till publiken för att berätta o svara på frågor. Stefan inledde med att kort berätta om sin tidigare bakgrund i andra fotbollslag. Han fortsatte med Vittsjölaget och beskrev då flera av lagets styrkor och svagheter som han upplever idag.

Clara Markstedt menade att laget startat säsongen bra. Clara pekade även på det faktum att publiken betyder enormt mycket. Hon var glad över det stöd som laget får vid hemmamatcher och samtidigt imponerad över det stöd som funnits även vid bortamatcherna. Detta betyder väldigt mycket speciellt då krafterna håller på att ta slut hos oss spelare under en match.

Amanda Perez höll med Clara på alla punkter inte minst publikens stora stöd. Dessutom menade hon att det omhändertagande klubben gett henne var över all förväntan.

Tove Almqvist instämde helt med de tidigare och sa dessutom att hon redan trivdes mycket bra i klubben.

300-klubben består i skrivande stund av inte mindre än 235 medlemmar. Dessa generar redan idag 235 x 300:-, med andra ord 70 500:- till lagets verksamhet. Fler medlemmar är säkert på gång. Målet som Karl-Erik och Jörgen har är att klubben skall omfatta minst 300 personer innan året är slut. Detta mål ser lovande ut.

Den som hade betalt sitt medlemskap före den 31 mars fanns med i en speciell dragning av en matchtröja med alla spelarnas autografer. Vinsten gick till Jan- Erik Nilsson från Markaryd.

Du stödjer Vittsjö damallsvenska fotbollslag genom att betala in 300:-. Då är du samtidigt medlem i den så kallade ”300-klubben”.

På föreningens hemsida skriver man:
-är du med i en dragning av fina gåvor i halvtid varje match
-får du ditt namn på damernas hemsida under fliken 300KLUBBEN
-kommer ditt namn med på ett insticksblad till matchprogrammet minst en match under säsongen.

Dessutom blir du inbjuden till tre träningar:
-där vi bjuder på korv med bröd och kaffe med hembakat
-där du får träffa spelarna och kan kolla hur formen är
-där någon av tränarna informerar om laget och ni har möjlighet att ställa frågor.

Vi har även utlottning av presentkort när vi träffas på träningen.

Vi återkommer med information om datumen för träffarna på damernas hemsida, www.vittsjogik.se, under fliken 300KLUBBEN.

Målet är att sätta rekord i år så hjälp oss gärna att hitta nya medlemmar.

Sätt in ditt bidrag på BG 162-8965 eller via Swish 123 351 44 29. Viktigt att du uppger 300 Klubben plus Namn, ort, telefonnummer och gärna mailadress om du har.