Mannekäng

VITTSJÖ. Seniorshopen är affären som kommer till sina kunder. Torsdagen den 9 maj var det Träffpunkt Lindens tur att få besök. Den rullande butiken kom från Småland med Rose-Marie Axelsson vid ratten. Rose-Marie bor i Småland . Hon är efter 20 år som säljare van att ta sig fram runt om i södra Sverige. Seniorshopen har ju sitt huvudkontor i Helsingborg.

Utbudet av kläder både för kvinnor och män är stort. 1000 plagg på sex stora klädställningar. När visningen började så var det inte så många herrar på plats (2 st) och det kom inte flera ,men det var desto fler kvinnor.

Långbyxor,kjolar,klänningar och tröjor passerade förbi, burna av de lokala mannekängerna Marianne,Anna-Lena och Britta. Allt smakfullt kombinerat. Att kunna handla på hemmaplan är för de flesta guld värt. Slippa ta sig från orten och att i lugn och ro välja och vraka bland alla kläder.

Det blir många diskussioner och mycket provande men man hjälper varandra, kommer med förslag och tar den tiden som behövs. Så dricker man en kopp kaffe och en kaka , funderar lite ,sedan är man redo för att prova igen. Det fanns något för alla och någon “ganska många” hittade det de sökte och andra väntade till nästa gång Rose- Marie kommer hit.

Top