SPF Trivsam i Bjärnum, Månadsmöte

Skriv ut

Bjärnum. SPF har nu haft vårsäsongens sista månadsmöte i Bygdegården. Blir ett sommaruppehåll på 3 månader. Börjar åter den 11 september. Därmed inte sagt att det inte händer något I SPF under denna tiden. Får veta mer om detta under mötet.


En del av de 53 deltagarna i mötet

Ordförande Kerstin Göransson hälsade Susanne Sandqvist och 53 medlemmar välkomna. Inleddes med att Susanne Sandqvist rektor på Bjärnums skola informerade om att det behövs fler vuxna i skolan. Känner du för att göra en insats? Det finns många olika uppgifter, som kan ge stöd och bra kontakter med skolans elever. Detta gäller inte bara oss som var med på mötet, utan du som läser detta är lika välkommen. Kontakta Susanne Sandqvist. Informationsträff på Bjärnums skola måndagen den 3 juni kl. 13.00.Kerstin Göransson läser upp ett tackkort från en av medlemmarna. Förmedlar vidare om;

Lunchträffen på Tre Hammare onsdagen den 15 maj. Anmälningslista. Går bra att anmäla direkt till Anna Marie Bertschinger 0451-206 69 , 076 890 35 24.

Utflykt tillsammans med PRO till Sofiero den 23 maj. Buss från Gamla Taxi i Bjärnum kl.09.00. Alla samlas här, kör ej över Hässleholm. Kontant betalning på bussen.

Inbjudan till Sösdala SPF den 28 maj kl.13.00. Lunch och underhållning av Christina Lindberg. Anmälningslista. Samåker med egna bilar från Gamla Taxi kl.12.00.

Planerar ett gemensamt besök på Bjärnums Stadsteater – Doktor Glas, fredagen den 19 juli. Anmälan till Lena 0768 566 850.

Endagsutflykt tillsamman med PRO den 29 augusti till Tosteberga. Anmälan till Kerstin Göransson 0739 90 23 68.

Trivselkväll den 4/10. Orkester är bokad.

Har tömt SPFs förråd. Intressant material från detta förråd ligger samlat på ett bord. För att alla närvarande skall få möjlighet att se på gamla foto och läsa anteckningar som fanns där. Därefter kommer detta att lämnas till Bjärnums museum.

Sekreterare Ingrid Magnusson läser upp föregående mötes minnesanteckningar.


Barbro, Anna Marie och Rose-Marie förbereder vårlunchen

Ansvariga för köket och från Tre Hammare, dukade fram en härlig vårlunch. Avnjuter tillsammans den mycket goda maten. Varmrökt lax med tillbehör.


Ingen behövde gå hungrig från detta dukade bord...

Samtidigt blir det tillfälle för en trevlig pratstund vid borden. Avslutas med kaffe och choklad. Dragning på det sedvanliga lotteriet, samt medlemslotteriet.

Ordförande tackar för en trevlig eftermiddag och önskar alla en skön sommar. Gemensamt sjunger vi – Nu går sista visan.