Skriv ut

VITTSJÖ. På lördag den 15 juni så har det blivit dags för Vittsjödagen att starta upp, med lotteristånd, karuseller, karameller, kläder, gatumat med mera. På denna tillställning får alla vara med och jag hoppas att många olika föreningar tar tillfället i akt att visa vad de har/gör. En väl så viktig dag där alla kan vara med och även vi i en liten by, vi finns och vi kan.

Visst ibland lite i skymundan men vi på Röda korset vi verkar och finns mitt i byn. I secondhandbutiken har vi på lördag öppet från klockan 10 och framåt. Under hela dagen säljer vi lotter så passa på och köp allt går till vår verksamhet.

”Dom säger att i mörker är alla katter grå”, men inne hos oss på kupan finns det färger som jag tror kan passa alla. Och på Vittsjödagen så är det halva priset på allt i hela butiken. Så välkomna in och fynda.

Nu när den ljuva sommartid har kommit så varför inte passa på och fixa sommarfestens kläder. Finns många skira fina blomsterklänningar/kjolar och skjortor, allt för en billig peng men även fina kavajer till herrarna. Så passa på för under lördagen är det halva priset på allt, gäller endast på Vittsjödagen.